המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
אחרי שחזה העוף התקרר, פורסים אותו לפרוסות דקות.
מורחים צד אחד של הלחם בממרח פסטו.
מסדרים שכבה של פרוסות חזה עוף ומעליה את החסה.
מסדרים עוד שכבה של חזה עוף ומעליה את החציל המטוגן
סוגרים במחצית השניה של הלחמנייה..
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0