המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את סלט הטונה: מערבבים טונה עם מיונז, מיץ לימון, מלח, תירס וגמבה.
ממלאים את הטורטייה (ניתן להמיר את הטורטייה בשתי פרוסות לחם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בסלט הטונה, או את הלחם שבחרתם.
אורזים יפה כך שהמילוי לא יתפזר, רצוי בניילון נצמד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0