המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הלחם: מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
מעבירים לתבנית אפיה (אינגליש קייק) מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-45 דקות עד שהלחם הזהיב (אפשר לבדוק עם קיסם שהלחם יבש מבפנים).
הרכבת הכריך: לאחר שהלחם התקרר פורסים ממנו 3 פרוסות בעובי 1 ס"מ כל פרוסה.
מניחים פרוסה אחת על משטח עבודה ומורחים עליה כף ממרח זיתים, מניחים 2 פרוסות גבינת אמנטל, 2 פרוסות חצילים, 2 פרוסות ביצה קשה וחצי עלה חסה.
לוקחים פרוסה נוספת ומורחים עליה ממרח זיתים משני צידיה. מניחים על הפרוסה הראשונה (עם המילוי).
על הפרוסה השניה שוב מניחים - 2 פרוסות גבינת אמנטל, 2 פרוסות חצילים, 2 פרוסות ביצה קשה וחצי עלה חסה.
מורחים את הפרוסה ה-4 בממרח זיתים בצד אחד שלה, וסוגרים את הכריך.
להגיש עם סלט ירקות קצוץ דק ומתובל בשמן זית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0