המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הלחמנייה.
מורחים את שני החצאים בגבינת שמנת.
מניחים מעל את פרוסת הסלמון.
מפזרים את מקלוני המלפפון, או את הפרוסות.
סוגרים בחצי השני ומהדקים היטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0