המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסירים את הנשיקה מהלחם, ומרוקנים אותו מן הרך.
מערבבים את כל יתר החומרים בקערה, ושופכים לתוך חלל הלחם.
מועכים את הלחם ועוטפים היטב בנייר פרגמנט ובניילון.
מניחים תחת משקולת כבדה מאוד למשך ארבע שעות לפחות.
מסירים את נייר הפרגמנט והניילון, פורסים לפרוסות ארוכות בעובי 2-3 ס"מ ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0