המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל המרכיבים וטובלים בהן את העוף.
צולים על מחבת, עד שהעוף משחים. מצננים וחותכים לרצועות.
מורחים איולי על שתי הפרוסות.
מניחים את העוף, פטריות ובצל. מניחים מעל מלפפון כבוש ואת החסה, סוגרים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0