המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים את הלחמניה.
מועכים בקערה את הביצים הקשות.
מערבבים אותן עם המיונז, החרדל, המלח והפלפל.
מורחים את סלט הביצים על חצאי הלחמניה.
מסדרים את פרוסות העגבניה ואת טבעות המלפפון.
מהדקים היטב את חצאי הלחמניה ואורזים בניילון נצמד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0