המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים כל פטרייה לפרוסות גדולות (כשלושה חלקים).
שמים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום והג'ינג'ר, מוסיפים את הפטריות, מערבבים כשתי דקות ואז מוסיפים את הסויה והפלפל.
מערבבים עוד שתי דקות ומורידים מהאש.
מכניסים ללחם או לחמניה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0