המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למרוח גבינה לבנה על פרוסה אחת ולפזר חסה קצוצה ומלפפון חמוץ.
להניח מעל פרוסת גבינה צהובה.
לסגור בפרוסה שניה ולמרוח על הפרוסה ממרח זיתים.
לפזר מעל חסה ומלפפון חמוץ ולסגור בפרוסה שלישית.
למרוח על הפרוסה השלישית כמו בפרוסה הראשונה ומעל לסגור בפרוסה הרביעית.
חותכים כל כריך למשולשים, מסדרים בצלחת הגשה.
בכל משולש לנעוץ קיסם עם עגבנית שרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0