המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מרטיבים את העוף ומושחים אותו בחרדל.
שמים את פירורי הלחם ואת התבלינים בתוך שקית ניילון ומכניסים פנימה את העוף.
סוגרים את השקית ומנערים אותה היטב.
פותחים את השקית, מוציאים את הכרעיים, מנערים קלות ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
אופים כ-45 דקות עד שהעוף מזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0