המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-190 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
בוחשים את חומרי הרוטב - הקטשופ, רוטב הסויה, שמן הזית, מלח-פלפל, הכורכום והפפריקה.
מערבבים את האורז והגזר ומוסיפים 3 כפות מהרוטב.
מרפדים את תחתית התבנית בתערובת.
מעסים את חלקי העוף בשארית הרוטב ומסדרים על האורז.
יוצקים מים עד גובה העוף ומכניסים לתנור לאפייה במשך 60 דקות , עד התאדות המים והשחמת העוף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0