המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הרוטב: יוצקים לקערית את כל מצרכי הרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
מכניסים את הירכיים והשוקיים לתבנית. יוצקים מעליהם את הרוטב. מכסים ומשרים במקרר במשך כ- 5-6 שעות לספיגת הטעמים.
מסירים את כיסוי הניילון. מפזרים את הפירות היבשים. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעל מכסים עם רדיד אלומיניום.
מכניסים את התבנית עם חלקי העוף לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים את העוף במשך כ-45 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה וממשיכים לאפות במשך כ-10 דקות נוספות, על מנת שחלקי העוף יקבלו צבע שחום.
מוציאים מהתנור ומגישים חם עם תפוחי אדמה אפויים וסלט. בתאבון.....
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0