המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן מחממים את הדבש עם שמן הזית על אש קטנה, עד לקבלת נוזל אחיד. מוסיפים את שן השם הכתושה ומערבבים.
מסדרים את כרעי העוף על תבנית משומנת.
מורחים, באמצעות מברשת, את תערובת הדבש ושמן הזית על הכרעיים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים את שיני השום השלמות והקלופות בין הכרעיים ומניחים את ענפי הרוזמרין.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעל ל-30 דקות. מסירים את הנייר ומעלים את החום ל-220 ואופים כ-15 דקות נוספות, עד לקבלת צבע שחום ויפה.
מעבירים לכלי הגשה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0