המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
בכלי רחב, המתאים לגז ולתנור, מחממים את השמן, מזהיבים את העופות מכל הצדדים ושומרים בצד.
מוסיפים את הבצל לכלי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-7 דקות, עד לקבלת גוון שקוף.
מוסיפים את שיני השום ומטגנים עוד כ-2 דקות.
מחזירים את העופות לכלי, מוסיפים את הנוזלים והתבלינים יחד עם הזיתים ופרוסות הלימון, מביאים לרתיחה ומכסים.
מעבירים לתנור החם ל-40 דקות.
מרטיבים את העוף עם הנוזלים וממשיכים לאפות עוד כ-15 דקות.
מגישים חם (רצוי עם אורז לבן).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0