המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות, מתבלים את הכרעיים במלח, פלפל שחור ומעט מרק תיבול עוף אמיתי אסם.
בכלי רחב המתאים לגז ולתנור, מחממים שמן ומשחימים את כרעי העוף מכל הצדדים, עד לקבלת גוון זהוב. שומרים בצד.
מוסיפים בצל לקדירה, ומטגנים תוך ערבוב על אש בינונית, עד לקבלת גוון זהוב שקוף, 7-8 דק'.
מוסיפים שום, כמון וקינמון, ומערבבים עם הבצל כדקה.
מחזירים את העוף לקדירה, מוסיפים מרק, מיץ לימון, פלחי לימון וזיתים. מרתיחים, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
מכסים ומעבירים לתנור המחומם לעוד כ-20-30 דקות.
מסירים את המכסה וצולים עוד 10 דקות. יוצקים מן הנוזלים על העוף מפעם לפעם. מתקנים תיבול ומגישים על אורז, קוסקוס או פתיתים אפויים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0