המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב את חומרי התיבול בקערה ומורחים את העופות. את הרוטב שנשאר נשפוך מאוחר יותר על העופות לאחר שנסדרם בתבנית.
מכינים את המלית: מערבבים היטב את הבורגול עם כל חומרי המלית.
ממלאים את העופות מתחת לעור וסוגרים בקיסם.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים אליה את חלקי העוף. אפשר לקשט ולהוסיף מסביב בצלים חתוכים, תמרים ושזיפים מיובשים ללא גלעין.
מרססים מעט שמן על הכל. זורים מעל העוף מעט מלח גרוס, פלפל גרוס, שומשום לבן ומלא ומעט פטרוזיליה יבשה.
יוצקים מעל את הרוטב שנשאר וכף דבש. מכסים בנייר כסף ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, עד להשחמה - כ-100 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0