המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מערבבים בקערה את הפפריקה, חרדל, אבקת שום, מלח, פלפל, סילאן ושמן זית עד לקבלת תערובת. מתקבלת תערובת יחסית סמיכה ולא נוזלית, אם יש צורך מוסיפים עוד מעט שמן.
מעסים היטב את כל נתחי העוף בתערובת מכל הצדדים.
בתבנית מרופדת בנייר אפייה, שמים חצי מכמות סלט הפלפלים הקלויים.
מניחים מעל הפלפלים את חלקי העוף עם העור כלפי מטה, ומוסיפים את יתרת הסלט מעל נתחי העוף. אופים כחצי שעה.
הופכים בזהירות את נתחי העוף, ומוזגים מנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית על העוף.
מנמיכים את התנור לחום של 180 מעלות, ואופים עוד 30-40 דקות עד שהעוף עשוי ורך (בודקים עם מזלג את מידת עשייה).
מומלץ להגיש מעל אורז לבן לספיגת טעמי הרוטב שהצטברו בתבנית. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0