המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני ומסדרים בתבנית חסינת חום חצי מפרוסות הבטטה.
מניחים מעל את כרעי העוף
מפזרים מעל העוף ומצדדיו את שאר פרוסות הבטטה.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה נפרדת. אם בחרתם בתפוזים טריים - סוחטים את התפוזים, אך לא מסננים (שיהיו עם כל חלקיקי הפרי, זה מאוד מוסיף בתוצאה הסופית)
יוצקים את הרוטב על העוף והבטטות.
מכסים ומכניסים לתנור המחומם לכ- 45 דקות
ניתן להוסיף 10 דקות ללא כיסוי, אבל לא חובה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0