המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר רחב ושטוח את שומן האווז, מוסיפים את הכרעיים, ומטגנים משני הצדדים, עד שיקבלו גוון זהוב.
מוציאים את הכרעיים, ומעבירים לקערה.
מוסיפים לסיר את הבצל והשום, ומטגנים במשך 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים לסיר את הפטריות ותפוחי האדמה, ומטגנים במשך 10 דקות נוספות, תוך ערבוב.
מחזירים לסיר את הכרעיים, מתבלים במלח, פלפל ובאגוז מוסקט.
יוצקים את היין וכן את ציר העוף, ומביאים לרתיחה.
מכסים, מחלישים את הלהבה לבינונית, ומבשלים במשך 90 דקות, עד שהרוטב הופך לסמיך.
מורידים את הסיר מהכיריים.
מוסיפים את שמן הכמהין. טועמים ומשפרים תיבול עם תוספת של מלח ופלפל שחור.
לפני ההגשה, בוזקים מעל התבשיל את הפטרוזיליה הקצוצה, ומגישים חם. אפשר להגיש עם חלה טרייה לטבילה ברוטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0