המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חורצים בבשר הטלה חריצים ומכניסים לכל חריץ שן שום.
מורחים בשמן זית, מתבלים את הבשר בעשבי התיבול ומפזרים מלח גס, פלפל גרוס, מעט בהרט, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן.
מניחים את כתף הטלה בתבנית וסוגרים אותו מכל הצדדים, מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות כ-30 דקות.
מוצאים את הבשר מהתנור, עוטפים בנייר כסף, מניחים בתבנית 2 ס"מ של מים ובתוכם את הבשר העטוף לבישול של 3 שעות.
את האורז מבשלים לפי הוראות היצרן עם זעפרן, צימוקים ושקדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0