לערבב בקערה גדולה את היין, הסילאן והתבלינים. להניח את בשר הטלה בקערה ו"לעסות" את ה"רוטב" לתוך הבשר.
*ניתן להמיר את הכתף טלה בירך טלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
להניח לנוח בקערה כשעה, כאשר מפעם לפעם הופכים את הבשר ומעסים את חומרי הרוטב לתוכו.
שלב 3
0 דקות
לפרוס תפוחי עץ מגולענים עם הקליפה לפרוסות דקות ולרפד בהן תבנית אפיה, עליהן להניח את בשר הטלה ולצקת את הרוטב עליו.
שלב 4
180 דקות
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של כ-140 מעלות למשך כ- 180 דקות, כאשר מפעם לפעם פותחים בזהירות את נייר הכסף ויוצקים מן הרוטב על הבשר ומיד סוגרים אותו היטב.
שלב 1
מתוך
4
לערבב בקערה גדולה את היין, הסילאן והתבלינים. להניח את בשר הטלה בקערה ו"לעסות" את ה"רוטב" לתוך הבשר.
*ניתן להמיר את הכתף טלה בירך טלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
4
להניח לנוח בקערה כשעה, כאשר מפעם לפעם הופכים את הבשר ומעסים את חומרי הרוטב לתוכו.
שלב 3
מתוך
4
לפרוס תפוחי עץ מגולענים עם הקליפה לפרוסות דקות ולרפד בהן תבנית אפיה, עליהן להניח את בשר הטלה ולצקת את הרוטב עליו.
שלב 4
מתוך
4
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של כ-140 מעלות למשך כ- 180 דקות, כאשר מפעם לפעם פותחים בזהירות את נייר הכסף ויוצקים מן הרוטב על הבשר ומיד סוגרים אותו היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0