המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את כתף הטלה במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה. מעסים היטב את התבלינים לבשר
את תפוחי האדמה, הבצל ושיני השום יש להניח בקערה ולתבלם גם באותם תבלינים.
מוסיפים את הצ'ילי ושמן הזית, ומערבבים היטב.
מרפדים תבנית אפיה ברדיד אלומיניום, מניחים את כתף הטלה, ולצידה את שאר הירקות המתובלים.
מכסים את התבנית ברדיד, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים.
עשר דקות לפני הסוף יש להוציא את הרדיד המכסה, לצורך השחמה קלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0