במחבת גדולה "סוגרים" את הנתח - מטגנים במעט שמן מכל הצדדים לצבע שחום.
שלב 2
0 דקות
חותכים את הבצל לרבעים, את תפוחי האדמה, הבטטה והגזר לקוביות, את הכרישה חותכים לפיסות של שני ס"מ בערך. רצוי לשטוף את הכרישה גם לאחר שפורסים אותה.
שלב 3
240 דקות
כך גם עם שאר ירקות השורש שמוסיפים. מעבירים את הבשר והירקות לתבנית חסינת אש, מוסיפים את היין. סוגרים הרמטית בנייר אפייה ובנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום נמוך 150 מעלות למשך 240 דקות.
שלב 4
0 דקות
מצננים את הבשר, מוציאים מהתבנית, ופורסים.
שלב 5
0 דקות
בסיר נפרד מערבבים היטב שתי כוסות מים עם אבקת מרק הפטריות של אסם. את הרוטב שנותר בתבנית מעבירים לסיר, מרתיחים ביחד תוך בחישה.
שלב 6
0 דקות
מחזירים לתבנית את הבשר והירקות, מחממים מעט בתנור, יוצקים את הרוטב ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
במחבת גדולה "סוגרים" את הנתח - מטגנים במעט שמן מכל הצדדים לצבע שחום.
שלב 2
מתוך
6
חותכים את הבצל לרבעים, את תפוחי האדמה, הבטטה והגזר לקוביות, את הכרישה חותכים לפיסות של שני ס"מ בערך. רצוי לשטוף את הכרישה גם לאחר שפורסים אותה.
שלב 3
מתוך
6
כך גם עם שאר ירקות השורש שמוסיפים. מעבירים את הבשר והירקות לתבנית חסינת אש, מוסיפים את היין. סוגרים הרמטית בנייר אפייה ובנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום נמוך 150 מעלות למשך 240 דקות.
שלב 4
מתוך
6
מצננים את הבשר, מוציאים מהתבנית, ופורסים.
שלב 5
מתוך
6
בסיר נפרד מערבבים היטב שתי כוסות מים עם אבקת מרק הפטריות של אסם. את הרוטב שנותר בתבנית מעבירים לסיר, מרתיחים ביחד תוך בחישה.
שלב 6
מתוך
6
מחזירים לתבנית את הבשר והירקות, מחממים מעט בתנור, יוצקים את הרוטב ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0