המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את המנגו לבלנדר, מוסיפים את היוגורט, הסוכר, ההל והמים (ניתן להוסיף מים לפי הסמיכות הרצויה) וטוחנים מס דקות.
למעוניינים מוסיפים את קוביות הקרח וטוחנים ליצירת לאסי ברד.
מוזגים לכוסות ונהנים ממשקה קר צונן מרווה ובריא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0