המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים את השמרים לקערית. יוצקים לקערית 1/2 כוס מים ובוחשים היטב, עד שהשמרים נמסו והתקבל מרקם חלק ואחיד.
מוסיפים לקערה את הקמח, מלח וסוכר ומערבבים. יוצקים לקערה את השמרים המומסים, שמן ומים. לשים את העיסה עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
מכסים את הקערה עם מגבת למשך כ-60 דקות .
כאשר הבצק תפוח, לשים ויוצרים נקניק. מחלקים את הנקניק לחלקים קטנים ויוצרים מכל חלק צורה של כדור.
נותנים לכדורי הבצק לתפוח פעם נוספת, במשך כ-30 דקות .
מרדדים כל כדור בצק לעלה בעובי 3 מילימטר. אופים כל עלה על גריל חם, למשך מס' דקות. הופכים צד ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0