המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ראשית, נכין את הבשר. נערבב את הבשר עם התפו"א והבצל המגורר ונוסיף כוסברה. נתבל בקמצוץ מוסקט טרי, כף לא גדושה של פפריקה מתוקה, כפית מרק עוף, מעט מלח וכף שמן. נלוש את הבשר ונניח בצד.
בסיר עם מעט שמן נזהיב קלות את הבצל הקצוץ ונוסיף את הפטריות לצריבה של כ-3 דקות (כדאי לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק).
נוסיף 3 כוסות מים ונתבל בכורכום, זעפרן וכפית אבקת מרק עוף. נביא לרתיחה.
את הבשר נמלא בצורה יפה בלבבות הארטישוק ונניח בסיר. מהבשר הנותר נכין קציצות, ונוסיף לסיר.
נבשל במשך 40 דקות על אש בינונית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0