ראשית, נכין את הבשר. נערבב את הבשר עם התפו"א והבצל המגורר ונוסיף כוסברה. נתבל בקמצוץ מוסקט טרי, כף לא גדושה של פפריקה מתוקה, כפית מרק עוף, מעט מלח וכף שמן. נלוש את הבשר ונניח בצד.
שלב 2
3 דקות
בסיר עם מעט שמן נזהיב קלות את הבצל הקצוץ ונוסיף את הפטריות לצריבה של כ-3 דקות (כדאי לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק).
את הבשר נמלא בצורה יפה בלבבות הארטישוק ונניח בסיר. מהבשר הנותר נכין קציצות, ונוסיף לסיר.
שלב 5
40 דקות
נבשל במשך 40 דקות על אש בינונית.
שלב 1
מתוך
5
ראשית, נכין את הבשר. נערבב את הבשר עם התפו"א והבצל המגורר ונוסיף כוסברה. נתבל בקמצוץ מוסקט טרי, כף לא גדושה של פפריקה מתוקה, כפית מרק עוף, מעט מלח וכף שמן. נלוש את הבשר ונניח בצד.
שלב 2
מתוך
5
בסיר עם מעט שמן נזהיב קלות את הבצל הקצוץ ונוסיף את הפטריות לצריבה של כ-3 דקות (כדאי לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק).
הערות 0