המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
המילוי: מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם מרכיבי התיבול, לתערובת אחידה.
בעזרת כף או הידיים, נוטלים מהתערובת וממלאים את לבבות הארטישוק כך שנוצרת מעין גבעה קטנה.
מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון.
ציפוי וטיגון: טובלים את הלבבות הממולאים בביצים הטרופות, אחר כך בקמח מצה.
מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה.
בסיום טיגון כל הלבבות יש להניחם יפה זה לצד זה בסיר רחב.
הרוטב ובישול: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל המרכיבים בסיר.
לבשל במשך כ-60 דקות בערך, עד לריכוך והסמכה יפה של הרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0