המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האטריות לפי ההוראות בגב האריזה במים רותחים עם כפית מלח. מסננים היטב.
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל וסוחטים היטב את הנוזלים.
שמים בקערה את האטריות, תפוחי האדמה והבצל המגוררים, ביצים, קמח ומלח ופלפל שחור, ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים שמן לטיגון ועם כף מחוררת יוצרים לביבות ומטגנים עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם מטגנים במחבת בגובה שמן רגיל, או בשמן עמוק?
היי, במחבת אבל בשמן עמוק 🌸
האם אפשר לאפות בתנור במקום לטגן?
היי, אנחנו לא ממליצים 🌸
אפשר במקום טיגון לאפות בתנור
היי, שאלה, האם האיטריות לביבות יוצאות קריספיות או רק מעבות אותן. תודה
היי, גם וגם 🌸
יצא מושלם
כיף לשמוע, תודה 🌸
כן
אפשר לאפות במקום לטגן
היי, כן, אפשר, אבל התוצאה תהיה מעט שונה 💐
תפ'א לא מופיע במצרכים וכן בהכנה, ירקות אדומים כן ולא מופיעים ההכנה, הסבר בבקשה
היי, מופיע ברכיבים 4 תפוחי אדמה, רצוי אדומים 🌸
מה מחליף ביצים
היי, אפשר להשתמש במקום בכמות של 4 כפות קורנפלור או קמח טפיוקה או קמח תפוחי אדמה
כמה ביצים? לא כתוב
היי, 4 ביצים, מופיע. יום נעים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 10