המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות לפי ההוראות בגב האריזה במים רותחים עם כפית מלח. מסננים היטב.
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל וסוחטים היטב את הנוזלים.
שמים בקערה את האטריות, תפוחי האדמה והבצל המגוררים, ביצים, קמח ומלח ופלפל שחור, ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים שמן לטיגון ועם כף מחוררת יוצרים לביבות ומטגנים עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 10