המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל החומרים חוץ מהשמן בקערה ומערבבים היטב. צריכה להתקבל תערובת רטובה אבל לא נוזלית.
מניחים מחבת רחבה על האש, יוצקים לתוכה שמן כדי גובה של חצי ס"מ ומחממים.
מניחים בשמן החם לביבות באמצעות כף (כף גדושה היא לביבה). מטגנים משני הצדדים עד שהזהיב ומוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0