המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הבטטות ותפוחי האדמה במים, עד שהם רכים.
מוסיפים את הביצים, הקמח והגבינות ומערבבים לעיסה אחידה.
יוצרים קציצות שטוחות מהעיסה, ומטגנים משני הצדדים.
מגישים חם עם שמנת חמוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0