המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים גס את הבטטות ומבשלים עד ריכוך. מסננים ומשיבים לסיר לעוד חצי דקה כדי להיפטר מעודפי נוזלים. מסירים מהאש.
מועכים לפירה ומוסיפים קמח, אבקת מרק וביצה. צריכה להתקבל תערובת די סמיכה. אם חסר קמח מוסיפים עוד.
יוצרים כעשרים כדורי בצק ובכל כדור מניחים קוביית גבינה (או כדורון מוצרלה). מקפידים שהגבינה מכוסה לגמרי בבצק. משטחים ללביבות.
מטגנים משני הצדדים בשמן לא עמוק (רצוי במחבת טפלון). ניתן להמיר את השמן בחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון..
כאמור אפשר גם למרוח בשמן ולאפות כרבע שעה מכל צד (סה"כ 30 דקות) בחום בינוני.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0