המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את הבטטה ותפוח-האדמה ומגרדים בפומפיה לרצועות דקות.
סוחטים את הנוזלים ומניחים בקערה.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
צרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו היטב.
מגישים עם שמנת חמוצה, מעורבת בבצל ירוק פרוס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0