שמים את כל החומרים מלבד השמן בקערת מעבד מזון או בלנדר, ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה במרקם כמו של קרם: לא סמיך מדי ולא נוזלי מדי. אם יש צורך לדלל בטיפה נוספת של חלב, מדללים.
שלב 2
0 דקות
מניחים בצד למשך רבע שעה.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם, מכניסים כף גדושה מהבלילה לתוך השמן, מטגנים כשלוש-ארבע דקות עד שהלביבה מזהיבה. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי השמן, ובוזקים מלמעלה אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
3
שמים את כל החומרים מלבד השמן בקערת מעבד מזון או בלנדר, ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה במרקם כמו של קרם: לא סמיך מדי ולא נוזלי מדי. אם יש צורך לדלל בטיפה נוספת של חלב, מדללים.
שלב 2
מתוך
3
מניחים בצד למשך רבע שעה.
שלב 3
מתוך
3
מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם, מכניסים כף גדושה מהבלילה לתוך השמן, מטגנים כשלוש-ארבע דקות עד שהלביבה מזהיבה. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי השמן, ובוזקים מלמעלה אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0