המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים מלבד השמן בקערת מעבד מזון או בלנדר, ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה במרקם כמו של קרם: לא סמיך מדי ולא נוזלי מדי. אם יש צורך לדלל בטיפה נוספת של חלב, מדללים.
מניחים בצד למשך רבע שעה.
מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם, מכניסים כף גדושה מהבלילה לתוך השמן, מטגנים כשלוש-ארבע דקות עד שהלביבה מזהיבה. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי השמן, ובוזקים מלמעלה אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0