המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הברוקולי עד שהוא רך, מסננים, ומועכים לפירה גס (אפשר עם מזלג).
מוסיפים פירורי לחם, ביצה, גבינה צהובה, שמן ושום קצוץ.
מתבלים ויוצרים קציצות.
מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה, הופכים ואופים עוד עשר דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0