המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אופים את תפוחי האדמה בתנור על חום גבוה עם מלח גס, על מנת לייבש היטב את הנוזלים, עד שמופיעה חריכה בקליפתם.
מרסקים למרקם גס בקערה יחד עם החומוס.
מוסיפים את הביצים ופירורי הפנקו ויוצרים לביבות.
מטגנים בשמן חצי עמוק.
אם רוצים לאפות מניחים על משטח משומן ואופים בחום של 185 מעלות, 40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0