המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלף, לשטוף ולגרד את הירקות בפומפיה. לסחוט מנוזלים. להניח בקערה.
להוסיף לירקות כף אבקת מרק עוף, 2 כפות קמח תופח, כף פירורי לחם.
להוסיף 2-3 ביצים, לפי הצורך, ולערבב היטב.
להוסיף תבלינים: פלפל שחור ומלח. התערובת צריכה להיות די סמיכה. (להוסיף קמח במידת הצורך).
ליצור קציצות בידיים רטובות או בעזרת כף, ולטגן בשמן במחבת, עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0