המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים כבדים במעט שמן קנולה במשך דקה.
מסירים מהלהבה, ומצננים.
קוצצים את הכבדים בעזרת סכין, ומעבירים לקערה.
לאותה מחבת שופכים דובדבנים מסוכרים ודובדבנים חמוצים מגולענים, כוס יין אדום וכף סוכר. מצמצמים ומרכזים לרוטב. מתקנים תיבול לפי הטעם.
מגרדים תפו"א, גזר ובצל, וסוחטים את הנוזלים שהפרישו הירקות, ומוסיפים לקערה.
מוסיפים חופן קטן של גרעיני חמנייה, קמח, ביצה ושום כתוש, ומתבלים במעט מלח ופלפל.
מטגנים בשמן קנולה עד להזהבה.
מעבירים לצלחת הגשה ובכלי נפרד את הרוטב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0