שוטפים את הכרובית ומפרקים לפרחים גדולים. שמים בקערת פלסטיק עם חצי כוס מים, מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרו חמש דקות. פותחים, מערבבים, מוסיפים עוד חצי כוס מים ומבשלים עוד חמש דקות. בתום הבישול, הכרובית צריכה להיות רכה אבל לא סמרטוטית.
שלב 2
0 דקות
מסננים ומרסקים בעזרת דיסקית הצ'יפס במעבד מזון, כך שהכרובית תתפרק לפירורים קטנים מאוד אבל לא תהפוך למחית (לא להשתמש בלהב הפלדה). מי שאין לו מעבד מזון יכול לגרר את הכרובית על פומפייה גסה מאוד, או למעוך במזלג.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לכרובית את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים היטב. לשים בידיים כדי להפוך לתערובת שניתן להכין ממנה קציצות. אם התערובת מתפרקת, אפשר להוסיף עוד ביצה.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן בעומק חצי ס"מ במחבת גדולה. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת (לוחצים אותן היטב כדי לגבש אותן לקציצות) ומגלגלים בעוד פירורי לחם או בסולת. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
שוטפים את הכרובית ומפרקים לפרחים גדולים. שמים בקערת פלסטיק עם חצי כוס מים, מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרו חמש דקות. פותחים, מערבבים, מוסיפים עוד חצי כוס מים ומבשלים עוד חמש דקות. בתום הבישול, הכרובית צריכה להיות רכה אבל לא סמרטוטית.
שלב 2
מתוך
4
מסננים ומרסקים בעזרת דיסקית הצ'יפס במעבד מזון, כך שהכרובית תתפרק לפירורים קטנים מאוד אבל לא תהפוך למחית (לא להשתמש בלהב הפלדה). מי שאין לו מעבד מזון יכול לגרר את הכרובית על פומפייה גסה מאוד, או למעוך במזלג.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים לכרובית את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים היטב. לשים בידיים כדי להפוך לתערובת שניתן להכין ממנה קציצות. אם התערובת מתפרקת, אפשר להוסיף עוד ביצה.
שלב 4
מתוך
4
מחממים שמן בעומק חצי ס"מ במחבת גדולה. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת (לוחצים אותן היטב כדי לגבש אותן לקציצות) ומגלגלים בעוד פירורי לחם או בסולת. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0