המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים תפוחי אדמה במי מלח עד לריכוך, מוציאים ממי הבישול, מצננים, מקלפים ומועכים לפירה.
במקביל, מבשלים את פרחי הכרובית 10 דקות לריכוך.
מסננים את הכרובית, מועכים ומוסיפים לפירה. מתבלים במלח, פלפל ומוסקט, מוסיפים פרמזן וחלמונים. מערבבים.
מקציפים את החלבונים לקצף, ומקפלים לתוך התערובת.
יוצרים לביבות בעזרת כף, טובלים בחלבון ומטגנים משני הצדדים כארבע דקות, או עד שהלביבות יציבות ושחומות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0