המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל הירקות וסוחטים אותם היטב.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
יוצרים לביבות בקוטר של 5-4 ס”מ ובעובי של 1 ס”מ. ניתן להשתמש ברינג על מנת לקבל לביבות אחידות.
מטגנים לביבה אחת כדי לטעום ולשפר תיבול ומרקם במידת הצורך.
מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 4-5 דקות מכל צד, מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית בספריי שמן, מניחים את הלביבות ומשמנים בספריי שמן מעל.
אופים 25-30 דקות, או עד שהלביבות מוכנות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מה זה העגבניות ? 1 כף רסק? 1 כף אבקת מרק ? זה לא ברור
אפשר רק לאפות בלי טיגון?
מה כתוב בשורה של העגבניות לא ברור למה הכוו.
הצג מתכונים נוספים
הערות 3