המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את העלים ומפרידים את החלק הירוק מהחלק הלבן. (את החלק הלבן של העלים ניתן לבשל במרק ירקות או עוף). קוצצים את העלים.
מבשלים במים כ-4 דקות.
כשהמים רותחים, מסירים מהגז ומסננים את המים וסוחטים היטב בידיים את העלים.
מוציאים את העלים מהמים וסוחטים אותם היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל המגורד, הביצים, הקמח והתבלינים.
מחממים שמן במחבת (השמן בגובה של כ - 1 סמ`) ומטגנים משני הצדדים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0