המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפוררים בקערה את המצות לחתיכות קטנות.
יוצקים מים רותחים על שברי המצות, ומניחים בצד עד שהן יספגו את המים.
מוסיפים ביצים, מערבבים ומוסיפים מעט מלח.
מטגנים משני הצדדים במעט שמן חם, על אש קטנה במחבת עם מכסה.
אם רוצים לביבות מצה בסגנון מזרחי, צריך להוסיף לתערובת לפני הטיגון בצלים ירוקים קצוצים דק. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0