מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים למשך 3 דקות, עד שהן מתרככות. מסננים היטב ומניחים לצינון קל.
שלב 2
3 דקות
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הקמח, הקורנפלור, פירורי הלחם ותמצית הווניל עד שהתערובת אחידה. ואז מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים טוב עד שמתקבלת תערובת דביקה אבל לא מדי.
שלב 3
3 דקות
מחממים שמן במחבת רחבה על חום בינוני.
שלב 4
3 דקות
יוצרים לביבות קטנות בעזרת כף ומניחים בזהירות במחבת. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות ופריכות.
שלב 5
1 דקות
מניחים את הלביבות על רשת טיגון להסרת עודפי שמן.
שלב 6
1 דקות
אופציה לקישוט והגשה - מפזרים מעל אבקת סוכר ומעט ריבה, או טובלים בתערובת סוכר וקינמון.
חשוב לא לבשל את האטריות יותר מדי כדי לשמור על מרקם יציב בלביבות.
מגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים למשך 3 דקות, עד שהן מתרככות. מסננים היטב ומניחים לצינון קל.
שלב 2
מתוך
6
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הקמח, הקורנפלור, פירורי הלחם ותמצית הווניל עד שהתערובת אחידה. ואז מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים טוב עד שמתקבלת תערובת דביקה אבל לא מדי.
שלב 3
מתוך
6
מחממים שמן במחבת רחבה על חום בינוני.
שלב 4
מתוך
6
יוצרים לביבות קטנות בעזרת כף ומניחים בזהירות במחבת. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות ופריכות.
שלב 5
מתוך
6
מניחים את הלביבות על רשת טיגון להסרת עודפי שמן.
שלב 6
מתוך
6
אופציה לקישוט והגשה - מפזרים מעל אבקת סוכר ומעט ריבה, או טובלים בתערובת סוכר וקינמון.
חשוב לא לבשל את האטריות יותר מדי כדי לשמור על מרקם יציב בלביבות.
מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0