המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני-נמוך, מרפדים תבנית בנייר אפיה, חותכים עגבניות לרבעים לאורכן ומסדרים בתבנית, כשצד הקליפה כלפי מטה. צולים את העגבניות בתנור במשך שעה, העגבניות מתייבשות ומתכווצות מעט, מעבירים את העגבניות לצינון.
מפרידים בין הקליפות לבשר העגבניות וזורקים את הקליפות. קוצצים גס את בשר העגבניות ומעבירים אותן כולל המיצים לקערת ערבוב.
מוסיפים לקערה את הגבינה, הפטרוזיליה, הנענע והביצה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים מלח, פלפל ומרק עגבניות לשיפור הטעם ומערבבים.
מחממים שמן בעומק ס"מ במחבת על להבה בינונית, מנטפים כפות מלאות מתערובת העגבניות והגבינה לתוך השמן החם. מטגנים את הקציצות במשך כחמש דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים את הקציצות מהשמן בכף מחוררת ומספיגים על מגבת נייר. בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0