מחממים תנור לחום בינוני-נמוך, מרפדים תבנית בנייר אפיה, חותכים עגבניות לרבעים לאורכן ומסדרים בתבנית, כשצד הקליפה כלפי מטה. צולים את העגבניות בתנור במשך שעה, העגבניות מתייבשות ומתכווצות מעט, מעבירים את העגבניות לצינון.
שלב 2
0 דקות
מפרידים בין הקליפות לבשר העגבניות וזורקים את הקליפות. קוצצים גס את בשר העגבניות ומעבירים אותן כולל המיצים לקערת ערבוב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקערה את הגבינה, הפטרוזיליה, הנענע והביצה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים מלח, פלפל ומרק עגבניות לשיפור הטעם ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן בעומק ס"מ במחבת על להבה בינונית, מנטפים כפות מלאות מתערובת העגבניות והגבינה לתוך השמן החם. מטגנים את הקציצות במשך כחמש דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים את הקציצות מהשמן בכף מחוררת ומספיגים על מגבת נייר. בתאבון.
שלב 1
מתוך
4
מחממים תנור לחום בינוני-נמוך, מרפדים תבנית בנייר אפיה, חותכים עגבניות לרבעים לאורכן ומסדרים בתבנית, כשצד הקליפה כלפי מטה. צולים את העגבניות בתנור במשך שעה, העגבניות מתייבשות ומתכווצות מעט, מעבירים את העגבניות לצינון.
שלב 2
מתוך
4
מפרידים בין הקליפות לבשר העגבניות וזורקים את הקליפות. קוצצים גס את בשר העגבניות ומעבירים אותן כולל המיצים לקערת ערבוב.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים לקערה את הגבינה, הפטרוזיליה, הנענע והביצה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים מלח, פלפל ומרק עגבניות לשיפור הטעם ומערבבים.
שלב 4
מתוך
4
מחממים שמן בעומק ס"מ במחבת על להבה בינונית, מנטפים כפות מלאות מתערובת העגבניות והגבינה לתוך השמן החם. מטגנים את הקציצות במשך כחמש דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים את הקציצות מהשמן בכף מחוררת ומספיגים על מגבת נייר. בתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0