המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הגבינה, הביצים, הסוכר, סוכר הוניל ותמצית הוניל.
מנפים, בקערה נפרדת, 150 גרם קמח ומוסיפים אותו אל תערובת הגבינה.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לצינון של שעה.
מכינים קערית עם 1/4 כוס קמח, מקמחים את הידיים, יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים אותן על נייר אפייה/פרגמנט.
יוצרים מתערובת הבצק עיגולים בינוניים.
יוצקים שמן למחבת בגובה סנטימטר ומחממים.
מטגנים את הלביבות עד להזהבה.
מגישים לצד מרמלדת דובדבנים או שמנת חמוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0