המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הפטריות רק ברגע האחרון. במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים, מלבד השמן לטיגון, כמובן. אם העיסה שנוצרת נוזלית לגמרי, מוסיפים עוד פירורי לחם.
מחממים שמן במחבת, ובעזרת כף מכינים לביבות. הופכים רק כשהצד הראשון זהוב.
מגישים עם שמנת חמוצה, רוטב עגבניות קר או כתוספת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0