המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגרדים תפוחי אדמה+ בצל בפומפייה גסה וסוחטים מעט. מגרדים גם את הגבינה.
חותכים עגבנייה לקוביות, מסננים קצת מהנוזלים וגרעינים.
מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הגבינה והעגבניות, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת.
בעזרת כף יוצקים את הלביבות למחבת, ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג ואוכלים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0