המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים בפומפייה את כל הירקות וסוחטים היטב מנוזלים. אפשר לגוון בירקות המוכנסים ללביבות, רק חשוב לשמור על הכמויות.
קוצצים דק את הפטרוזיליה.
מערבבים בקערה את הפתיתים, הירקות, הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם והתיבול.
יוצקים בעזרת כף את הלביבות למחבת גדולה עם מעט שמן, ומטגנים היטב משני הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0