המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר 2 כפות שמן.
מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
מוסיפים מלח ואת המים ומבשלים עם מכסה סגור כ-10 דקות.
מצננים מעט את הפתיתים המבושלים.
מעבירים לקערה את הפתיתים ומוסיפים את שאר מרכיבי הלביבות – מנגולד, בצלים, שום, ריקוטה, מוצרלה, ביצים, קמח, מלח ופלפל. מערבבים יחד.
מחממים מחבת עם שמן לטיגון.
יוצרים בעזרת כף לביבות, מטגנים 3 דקות מכל צד.
להכנת רוטב היוגורט - מערבבים את היוגורט, שמן זית, סומאק, עלי נענע ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים את הלביבות חמימות עם הרוטב בצד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1