המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים קינואה ב-2 כוסות מים כ-25 דקות עד לריכוך. מסננים במידה ויש נוזלים.
אופים קוביות דלעת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות בכלי מכוסה, עד שהן מתרככות. מצננים.
מטגנים בצל במחבת טפלון עם כף שמן שומשום וכף שמן קנולה כ-4 דקות או עד להזהבה.
מעבדים את הדלעת האפויה עם הבצל המטוגן, עשבי תיבול, שום וביצה במעבד מזון עד לקבלת מחית. מעבירים את התערובת לקערה.
מוסיפים למחית את הקינואה יחד עם תבלינים, פירורי לחם וקמח ומערבבים. מניחים בצד ל-5 דקות.
יוצרים קציצות בידיים. מברישים במעט שמן זית משני הצדדים ואופים כ-10 דקות בטמפרטורה גבוהה. 1.הופכים אחרי חמש דקות לצד השני.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0